Пільговий період розмитнення легкових транспортних засобів закінчується цього тижня. Що буде далі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
18 февраля 2019, 10:29

Пільговий період розмитнення легкових транспортних засобів закінчується цього тижня. Що буде далі

В Луганській митниці ДФС повідомили, що лише 5 днів залишилося у громадян, щоб скористатися пільгами при митному оформлені бувших у використанні транспортних засобів в частині оподаткування акцизним податком із застосуванням коефіцієнта 0,5.

Тож з 23 лютого 2019 року акцизний податок стягуватиметься у повному обсязі.

У відомстві звертають увагу зацікавлених осіб на те, що аби отримати знижку, громадянин до 22.02.2019 (включно) має подати, а митниця прийняти електронну митну декларацію на бланку єдиного адміністративного документа, по якій відсутні зауваження (наявні необхідні документи, достатня сума коштів тощо).

Також інформуємо, що у травні 2019 року набирають чинності норми Закону України від 8 листопада 2018 року № 2612-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України», які стосуються випадків порушення митних правил.

Так, за передачу транспортного засобу особистого користування тимчасово ввезеного на митну територію України чи поміщеного у митний режим транзиту, у володіння, користування або розпорядження особі, яка безпосередньо не ввозила такий транспортний засіб на митну територію України чи не поміщувала його у митний режим транзиту, передбачається накладення штрафу в розмірі 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Перевищення встановлених строків транзиту або тимчасового ввезення тягне за собою штраф від 10 до 10000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію таких транспортних засобів.


+Поширити: