Мешканку Білокуракинського району засуджено до 5 років позбавлення волі з випробуванням за участь у проведенні так званого «референдуму» на підтримку «ЛНР». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
18 апреля 2019, 15:48

Мешканку Білокуракинського району засуджено до 5 років позбавлення волі з випробуванням за участь у проведенні так званого «референдуму» на підтримку «ЛНР»

Білокуракинський районний суд Луганської області ухвалив вирок мешканці Білокуракинського району, яка обвинувачувалася у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (вчинення за попередньою змовою групою осіб умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України).

Публічним обвинуваченням, яке підтримувала прокуратура Луганської області, надано достатньо доказів того, що у травні 2014 року вказана особа надала добровільну згоду на участь в організації та проведенні незаконного «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР» на території одного з населених пунктів Білокуракинського району.

Під час проведення незаконного «референдуму» громадянка України виконувала функції «члена виборчої комісії», зокрема здійснювала облік осіб, які брали участь у «голосуванні», а також видавала бюлетені.

Враховуючи визнання своєї провини у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину та викриття інших співучасників, між нею та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням.


+Поширити: