Податкові міліціонери Луганщини конфіскували саджанці вартістю понад мільйон гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
30 мая 2019, 11:12

Податкові міліціонери Луганщини конфіскували саджанці вартістю понад мільйон гривень

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що за результатами розгляду в Троїцькому районному суді Луганської області адміністративних матеріалів застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення, а саме понад 28 тис. штук саджанців плодових дерев вартістю понад мільйон гривень, та накладено на порушника штраф у розмірі 34 тис. грн.

Нагадаємо: у лютому цього року співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Луганській області спільно з прикордонниками в межах проведення операції «Рубіж-2019» затримали 28,6 тис. штук саджанців плодових дерев орієнтовною вартістю понад мільйон гривень. Цей вантаж було виявлено під час огляду автомобіля марки ГАЗ в безпосередній близькості від лінії державного кордону України з Російською Федерацією. Безпосереднє переміщення через лінію державного кордону здійснювали громадяни РФ через засніжене сільськогосподарське поле за допомогою снігоходів, які при появі працівників правоохоронних органів, зникли на зазначених транспортних засобах на територію Росії.

Докази, зібрані та долучені правоохоронцями у вказаних матеріалах суд визнав достатніми, щоб визнати порушника винним у порушенні порядку провадження господарської діяльності та спробі перетину державного кордону поза митним контролем, а також притягнути останнього до передбаченої законом відповідальності.


+Поширити: