Юрий Клименко ушел с поста заместителя главы Луганской области. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Власть / Региональные
31 июля 2019, 15:02

Юрий Клименко ушел с поста заместителя главы Луганской области

Юрий Клименко уволился с должности заместителя главы Луганской областной государственной администрации.

Об этом стало известно из поста в Фейсбук Юрия Клименко.

В частности, он написал:

«Майже п’ять років ми пліч-о-пліч відновлювали та зміцнювали українську державність на нашій рідній Луганщині. Ми зупинили ворога та захистили наше мирне сьогодення, протрималися на «енергетичному острові», разом долаючи усі проблеми, відновили українське мовлення та створили систему протидії інформаційній агресії РФ. Багато проектів, які ми спільно започаткували, ви будете завершувати самостійно, адже настав час змін.

Я завжди цінував і щиро поважав кожного з вас. Дякую кожному, з ким пройшов цей шлях, хто допомагав та підтримував, радів успіхам та вирішував проблеми. Дякую також тим, хто критикував, заслужено чи ні, бо це додавало мотивації та драйву.

Окрема щира повага усім військовим, правоохоронцям, рятівникам, які допомагали забезпечувати виконання військово-цивільних функцій.

Разом нам вдалося чимало. Чимало доведеться зробити й новій команді! Хай усі задуми здійсняться, а Луганщина якнайшвидше поверне свої позиції на економічній мапі України.

Миру, добробуту й процвітання кожному з Вас і усій нашій державі!».


+Поширити: