Виконувач обов’язків прокурора Луганської області провів особистий прийом ув’язнених у Старобільському СІЗО. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
18 ноября 2019, 15:53

Виконувач обов’язків прокурора Луганської області провів особистий прийом ув’язнених у Старобільському СІЗО

Виконувач обов’язків прокурора Луганської області Олексій Смирнов провів особистий прийом громадян, які утримуються у Старобільському слідчому ізоляторі.

Ув’язнені порушували питання щодо тривалого судового розгляду кримінального провадження, можливості заміни адвоката, відновлення втраченого посвідчення учасника бойових дій, укладення угоди про примирення між потерпілим та обвинуваченим, а також щодо порядку зарахування у строк відбування покарання терміну знаходження під вартою.

Громадянам надано ґрунтовні роз’яснення, у необхідних випадках структурним підрозділам прокуратури області доручено проведення перевірок, про результати яких заявники будуть поінформовані у визначеному законодавством порядку.

Під час візиту Олексій Смирнов звернув увагу керівника установи на неухильне додержання прав і свобод в’язнів відповідно до вимог чинного законодавства та міжнародних стандартів.

Прес-служба прокуратури Луганської області


+Поширити: