Лікаря Луганської обласної дитячої клінічної лікарні викрито на вимаганні хабара від хворої дитини за підтвердження її діагнозу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
27 августа 2020, 16:48

Лікаря Луганської обласної дитячої клінічної лікарні викрито на вимаганні хабара від хворої дитини за підтвердження її діагнозу

За процесуального керівництва прокуратури Луганської області викрито лікаря-експерта дитячої психіатрії лікарсько-консультативної комісії Луганської обласної дитячої клінічної лікарні на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від батьків малолітньої дитини (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, службова особа вимагала неправомірну вигоду у розмірі 2 тис. грн за підвердження діагнозу хворій дитині та отримання висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я для призначення державної соціальної допомоги.

27 серпня 2020 року за результатами обшуку службового кабінету правоохоронці вилучили отримані медиком грошові кошти.

Слідчі і процесуальні дії здійснюються спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Луганській області та Головним відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Луганської області


+Поширити: