Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
24 ноября 2020, 10:59

Платники Луганщини перерахували до бюджетів усіх рівнів понад 2,9 млрд гривень ПДФО

В Головному управлінні ДПС у Луганській області повідомили, що протягом січня – жовтня 2020 року до бюджетів усіх рівнів надійшло 2 млрд 911,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО).

Податківці зазначили, що місцеві бюджети отримали 2 млрд 171,8 млн грн ПДФО, що перевищує показники за січень – жовтень 2020 року на 229,5 млн гривень.

До державного бюджету мобілізовано 739,8 млн грн ПДФО. Цей показник збільшився на 78,3 млн грн у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

У відомстві акцентували увагу, що завдяки відповідальності значної частини працедавців та громадян бюджети всіх рівнів, насамперед територіальні громади, отримують найбільшу частку податкових надходжень за рахунок ПДФО для розвитку власної соціально-економічної сфери.


+Поширити: