Справа МН17: у суді показали знімки уламків ракети. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
08 июня 2021, 16:52

Справа МН17: у суді показали знімки уламків ракети

У Нідерландах під час судового засідання у справі про збитий над Донбасом пасажирський рейс МН17 у 2014 році були показані фотографії фрагментів ракети, яка збила літак. Про це повідомляє Укрінформ у вівторок, 8 червня.

Йдеться про чотири фрагменти ракети, які були знайдені свідком. Він також зняв відео, але його не показали в цілях безпеки свідка.

"Згідно з результатами дослідження цих чотирьох фрагментів, все вказує на те, що три з них відповідають ракеті 9М38М1, інший може бути як від ракети 9М38, так і від 9М38М1", - сказав суддя Гендрік Стейнгаюс.

У суді також було продемонстровано фото частини корпусу ракети, яка, згідно з технічним описом, відповідає 9М38М1.

Крім того, було продемонстровано фото унікальних за формою фрагментів, які містяться всередині ракет. При цьому в тілі капітана екіпажу літака виявлено фрагмент у формі "метелика". Ще один був знайдений у кабіні літака.

Дослідивши уламки літака і фрагменти ракети, експерти прийшли до висновку, що літак рейсу МН17 був збитий саме ракетою 9М38М1, випущеної з протиповітряного комплексу Бук.


+Поширити: