На Дніпропетровщині знайшли тіло зниклого тиждень тому хлопчика. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
08 июня 2021, 17:19

На Дніпропетровщині знайшли тіло зниклого тиждень тому хлопчика

У Дніпропетровській області виявили зниклого 2 червня восьмирічного хлопчика. Тіло дитини було в каналізаційному колекторі недалеко від місця проживання, повідомляє прес-служба поліції регіону.

"Повідомлення про зникнення дитини надійшло в поліцію 6 червня. Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся. На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції - ювенальні поліцейські, кінологи, превентивні співробітники і волонтери", - йдеться в повідомленні.

Були перевірені всі міські дитячі майданчики, вокзали, ринки, занедбані будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати зникла дитина.

До пошуків залучили інспектора-кінолога з німецькою вівчаркою. Службовий пес взяв слід від будинку, де жив хлопчик, і привів до каналізаційного колектора. Там поліцейські і виявили тіло дитини.

На місці працює слідчо-оперативна група.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, в Черкаській області знайшли дитину, зниклу в лісі. Знайшли дитину біля болота, де вона сиділа, обіймаючи свого собаку. Її доставили додому і передали рідним.


+Поширити: