У Рівненській області чоловік помер від укусів бджіл. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
11 июня 2021, 12:17

У Рівненській області чоловік помер від укусів бджіл

У Рівненській області 61-річний чоловік загинув від укусів бджіл. Інцидент стався в селі Малий Шпаків Рівненського району, повідомив напередодні регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зазначено, що в четвер після 15:00 медики отримали виклик про те, що в селі Малий Шпаків бджоли покусали чоловіка. Через кілька хвилин лікарі прибули на місце, але лише констатували смерть потерпілого.

"Були виявлені синюшні покриви обличчя. Його дружина стверджувала, що у чоловіка ймовірно алергічна реакція на укуси бджіл, оскільки йому стало зле (впав у дворі), коли повернувся з пасіки. До нашого приїзду дружина обливала його водою, а також використовувала нашатирний спирт, проте чоловік так і не почав дихати", - розповів фельдшер Вадим Кравчук, який був на місці виклику.


+Поширити: