Бойовики на Донбасі не приходять на збори резервістів. Окупанти вводять штрафи. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
29 июня 2021, 15:18

Бойовики на Донбасі не приходять на збори резервістів. Окупанти вводять штрафи

В українській розвідці повідомили, що на окупованій частині Донбасу відмічено низький рівень прибуття військовозобов’язаних запасу для участі у попередніх етапах зборів резервістів. Через це окупанти ініціювали введення штрафів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупанти вводять штрафи у розмірі 30 тисяч рублів за відсутність у "паспорті ДНР" штампу про "взяття громадянина на військовий облік".

В Міноборони повідомили, що російське командування нарощує підготовку військовозобов’язаних запасу для комплектування з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

"Протягом 29 червня - 3 липня 2021 на полігонах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК (Армійський корпус) триватиме третій етап зборів з резервістами", - повідомили в ГУР.


+Поширити: