Доба в ООС: 14 обстрілів, ЗСУ без втрат. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
26 ноября 2021, 09:00

Доба в ООС: 14 обстрілів, ЗСУ без втрат

Минулої доби сепаратисти 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, в тому числі чотири рази з озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні у п'ятницю, 26 листопада.

Так, у бік Луганського противник тричі відкривав вогонь із гранатометів різних систем. У напрямку Авдіївки здійснено два обстріли з мінометів 82-го та 120-го калібру.

У районі Лебединського сепаратисти застосовували міномети 120 калібру. А в бік Південного робили обстріл зі стрілецької зброї.

Також у районі Новотошківського ворожі війська двічі відкривали вогонь, використовуючи станкові протитанкові та автоматичні гранатомети.

Позиції ЗСУ біля Катеринівки потрапили під обстріл із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. А у бік Попасної та Новоолександрівки сепаратисти стріляли з гранатометів різних систем.

У районі Красногорівки відкривався вогонь із мінометів 82-го калібру. А біля Світлодарська - зі станкових протитанкових гранатометів.

У свою чергу українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

З початку цієї доби порушень режиму припинення вогню з боку сепаратистів не зафіксовано.


+Поширити: