Путін ініціював вихід з договору про відкрите небо. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
11 мая 2021, 12:47

Путін ініціював вихід з договору про відкрите небо

Президент Росії Володимир Путін вніс до Держдуми РФ законопроект про денонсацію Договору з відкритого неба. Як повідомляється на сайті Держдуми РФ, розглянути його планують у вівторок, 11 травня.

"Ця угода працює майже 30 років. Вона дає право учасникам договору (а це 34 з 57 країн ОБСЄ) здійснювати обльоти територій один одного для спостереження за військовою діяльністю, при цьому, не обмежуючи і не забороняючи будь-яких категорій озброєнь", - сказав голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін.

Він зазначив, що рішення Росії вийти з Договору з відкритого неба пов'язане з тим, що в листопаді минулого року з нього вийшли США.

Володін додав, що Держдума РФ не може "наражати на ризик національну безпеку країни", тому законопроект ДВН розглянуть "в пріоритетному порядку".


+Поширити: