Шкода інтересам держави: на адмінкордоні з Кримом затримано українця. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
15 июня 2021, 13:52

Шкода інтересам держави: на адмінкордоні з Кримом затримано українця

Співробітникові захопленого в Криму ПАТ Чорноморнафтогаз повідомили про підозру за порушення порядку в'їзду і виїзду на анексований півострів. Чоловікові загрожує позбавлення волі від трьох до п'яти років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Криму і міста Севастополя.

Громадянин був затриманий при перетині КПВВ Каланчак на адмінкордоні з анексованим півостровом.

"Громадянин України після окупації продовжив працювати на незаконно захопленому державою-окупантом підприємстві Чорноморнафтогаз, займаючи посаду інженера матеріально-технічного ресурсу плавучої бурової установки Петро Годованець (після окупації перейменований в Крим-2)", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що з 2015 року по травень 2021-го інженер систематично виїжджав через закриті морські порти до Криму до бурової установки і забезпечував її роботу.

"Зазначеними діями підозрюваний сприяв незаконній розробці та використанню Російською Федерацією природних ресурсів у виключній (морській) економічній зоні України, чим викликав шкоду інтересам держави", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше на адмінкордоні з Кримом затриманий підозрюваний в державній зраді. Українець систематично надавав допомогу російським правоохоронцям при проведенні численних незаконних обшуків і затримань громадян в так званих справах Хізб ут-Тахрір.


+Поширити: