Моргенштерн судиться із СБУ через заборону на в'їзд в Україну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
17 июня 2021, 17:04

Моргенштерн судиться із СБУ через заборону на в'їзд в Україну

Репер подав позов в Окружний адміністративний суд Києва про визнання протиправними дій Служби безпеки України.

Російський виконавець Моргенштерн (Алішер Валєєв) подав в суд на Службу безпеки України через заборону на в'їзд в країну. Про це повідомила прес-служба Окружного адмінсуду Києва (ОАСК).

"Позивач просить ОАСК визнати протиправними дії СБУ з підготовки документів і звернення до Міністерства культури та інформаційної політики України про внесення громадянина Російської Федерації Алішера Валєєва (сценічне ім'я MORGENSHERN) до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці", - уточнили в Суді.

Також співак просить визнати протиправним і скасувати квітневий наказ Мінкульту, яким його внесли у відповідний Перелік.

Крім того, Моргенштерн вимагає від СБУ постанову про заборону його в'їзду в Україну.

Нагадаємо, у російського репера цього літа були заплановані концерти в Києві, Харкові і Запоріжжі, але 28 квітня Мінкульт після клопотання СБУ вніс Моргенштерна в Перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.


+Поширити: