Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
17 июня 2021, 11:43

Один з найбільших банків України змінив назву

Акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль" з 17 червня 2021 року офіційно змінило свою назву на акціонерне товариство "Райффайзен Банк". Відповідні зміни внесено до статуту банку та державного реєстру.

Про це повідомляє прес-служба банка.

Як наголошується в повідомленні, "Райффайзен Банк" продовжує виконувати всі зобов'язання як правонаступник "Райффайзен Банку Аваль" перед клієнтами і контрагентами.

"У зв'язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися у відділення, перевипускати карти або переоформляти раніше подані документи. Банк працює у звичайному режимі",- додали в прес-службі.

Банк "Аваль" заснований в 1992 році. У серпні 2005 року австрійська група Raiffeisen Int купила 93% Банку "Аваль" за 1 млрд доларів. При покупці було вирішено зберегти бренд "Аваль". Зараз найбільшими акціонерами банку є Raiffeisen Bank International (68,27% акцій) і Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) - 30%.


+Поширити: