Уряд пропонує спрямувати кошти від розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації на боротьбу з пандемією. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика
21 июня 2021, 09:01

Уряд пропонує спрямувати кошти від розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації на боротьбу з пандемією

Український уряд пропонує спрямувати додаткові кошти, які отримає держбюджет від розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, на боротьбу з пандемією коронавірусу. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у фейсбуці.

«Кошти від розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації уряд пропонує спрямувати на боротьбу з пандемією. Зокрема, на закупівлю вакцин проти COVID-19», – написав Шмигаль.

Він уточнив, що минулого тижня Кабмін підтримав законопроєкт про виділення додаткових 1,4 млрд грн на протидію коронавірусу, а оскільки після цього почав діяти порядок пільгового розмитнення авто, уряд пропонує Верховній Раді підтримати ініціативу про спрямування цих коштів, зокрема, на закупівлю вакцин.

«Крім того, цього тижня Естонія оголосила про виділення країнам Східного партнерства 900 000 доз вакцини компанії AstraZeneca. Україна отримає з них 200 000», – додав прем'єр.


+Поширити: