ДФС обшукала Київпастранс через привласнення бюджетних коштів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
23 июня 2021, 13:50

ДФС обшукала Київпастранс через привласнення бюджетних коштів

Співробітники фіскальної служби провели обшуки в приміщеннях комунального підприємства, вилучивши документацію і комп'ютерну техніку.

Державна фіскальна служба провела обшуки в Київпастрансі у справі про ухилення від сплати податків і привласненні бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба ДФС в середу, 23 червня.

Згідно з повідомленням, службові особи Київпастрансу в змові з Дирекцією з будівництва та утримання об'єктів транспорту і допоміжної інфраструктури та іншими суб'єктами госпдіяльності протягом 2020 року привласнили бюджетні кошти при проведенні робіт з реконструкції трамвайної лінії. Загальна вартість робіт склала понад 80 млн гривень, значна частина яких була привласнена. Розмір збитку встановить експертиза.

Також повідомляється, що низка службових осіб сприяли в ухиленні від сплати податків у великих розмірах.

За даними справами напередодні в приміщеннях Київпастрансу провели обшуки, в результаті яких вилучили фінансово-господарську документацію та комп'ютерну техніку.

Обшуки, що тривали на комунальних підприємствах Києва, прокоментував глава ДФС Вадим Мельник: "Йде щоденна робота з виявлення фактів ухилення від сплати податків і неправомірного використання коштів з бюджету міста... ДФС не дозволить займатися розтратою бюджетних коштів, і продовжить жорстко реагувати на будь-які прояви порушень. Усі фігуранти кримінальних проваджень будуть притягнуті до відповідальності".


+Поширити: