Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 июля 2021, 17:57

Поховали вбитого президента Гаїті

Похорон убитого президента Гаїті Жовенеля Моїза пройшов у місті Кап-Аїтьєн на півночі країни. На церемонії були присутні вдова політика Мартін Моїз і члени керівництва Гаїті. Трансляція заходу велася в ефірі каналу RTNH на YouTube. Про це в п'ятницю, 23 липня, повідомляє Укрінформ.

"Жовенелю, тебе зрадили і вбили. Але твоїми найбільшими гріхами були любов до країни, бажання захищати слабких, звільнити країну від корупціонерів. Ми не хочемо насильства або помсти, але ми не здамося. Ми програли битву, але не програли війну", - сказала в прощальній промові дружина вбитого президента Мартін Моїз.

Під час церемонії в місті почалися заворушення. Як повідомили у Reuters, на місці жалобної церемонії відчувався запах газу і були чутні постріли.

Ті, хто вийшов на стихійний мітинг, звинувачували владу країни у вбивстві Моїза, а також у тому, що та не вжила жодних заходів для захисту очільника держави.


+Поширити: