Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
31 июля 2021, 11:17

Під ОП вимагали розслідувати напади на ЛГБТ і рейди на нічні клуби

Під будівлею Офісу президента в Києві учасники музичного протесту Рейвах Прайд на захист прав ЛГБТ вимагали розслідувати напади на представників спільноти, а також неправомірні рейди на заклади електронної музики. Про це повідомляв Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 30 липня.

На Банковій зібралися понад 70 осіб. Там встановлена ​​сцена, грає електронна музика, під яку танцюють учасники акції. У деяких з них у руках ЛГБТ + символіка. Вулиця Банкова перекрита шеренгою правоохоронців і автомобілями поліції з боку вулиці Інститутської, поліція чергує і з боку площі Івана Франка.

"Організатори заходу вимагають прийняття законопроекту №5488 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо боротьби з проявами дискримінації", провести реформи поліції, прокуратури та судової системи; негайно розслідувати напади на учасників ЛГБТ + і феміністських подій, активістів і організації, розслідувати рейди правоохоронців на заклади електронної сцени столиці і неправомірні затримання культурних діячів, створити безпечні та сприятливі умови для розвитку електронної сцени в Україні", - пише агентство.


+Поширити: