Рада закликає не визнавати вибори в Держдуму РФ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
08 сентября 2021, 13:30

Рада закликає не визнавати вибори в Держдуму РФ

Верховна Рада на засіданні в середу, 8 вересня, прийняла звернення до міжнародних організацій із закликом не визнавати вибори в Держдуму Росії, в разі проведення голосування на окупованій частині території України. Звернення підтримали 318 депутатів.

Так, український парламент закликав Раду безпеки і Генеральну асамблею ООН, ОБСЄ, Євросоюз, НАТО, інші міжнародні організації, парламентські асамблеї, іноземні парламенти та уряди застосувати всі необхідні заходи, щоб застерегти органи влади та окупаційну адміністрацію РФ від проведення виборів до Держдуми на тимчасово окупованій території України - в Криму, і виключити участь у виборах громадян України, які проживають на окупованій частині Донбасу.

Також Рада закликала міжнародне співтовариство ввести санкції проти представників органів влади та окупаційної адміністрації РФ, які залучають громадян України на окупованих територіях до виборів у Держдуму ФР і "тим самим порушують суверенітет України".


+Поширити: