Мешканця Кремінної підозрюють в причетності до підпалу церкви. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
09 сентября 2021, 18:30

Мешканця Кремінної підозрюють в причетності до підпалу церкви

Про це повідомляє Відділ комунікацій поліції в Луганській області.

25 серпня до Сватівського районного відділу поліції надійшов виклик диспетчера пожежно-рятувальної служби про спалах будинку в Красноріченському, який зараз належить Українській Церкві Християн Віри Євангельської.

Співробітники слідчо-оперативної групи оглянули місце події і вилучили речові докази. Як встановили поліцейські, в результаті пожежі було пошкоджено приміщення літньої кухні та будинку молитви. Постраждалих, на щастя, немає.

При проведенні оперативно-розшукових заходів поліцейськими встановили людину, яка, ймовірно, причетна до підпалу. Нею виявився 37-річний раніше судимий житель Кремінної.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження у ч. 2 ст. 194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна". Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


+Поширити: