Страйку не буде: працівники Голлівуду досягли угоди зі студіями. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
18 октября 2021, 13:00

Страйку не буде: працівники Голлівуду досягли угоди зі студіями

Співробітники індустрії кіно і телебачення США, які входять в Міжнародний альянс працівників театральної сцени (IATSE), дійшли згоди зі студіями і стрімінговими сервісами, запобігши страйку, який повинен був початися в понеділок. Про це повідомляється на сайті IATSE.

Зазначається, що угода, підписана з альянсом теле- і кінопродюсерів США (AMPTP), зачіпає близько 40 тис. техніків, операторів, монтажерів і багатьох інших, зайнятих у виробництві розважального контенту, і гарантує їм збільшення заробітної плати, скорочення робочих годин, надання компенсацій і обідніх перерв.

На початку жовтня учасники IATSE планували проведення страйку через незадовільні умови праці. Вони вимагали підвищення зарплати і скорочення робочого дня, організації харчування на робочому місці і надання обідніх перерв, а також збільшення відрахувань до пенсійних і медичних фондів для працівників сектора.


+Поширити: