росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту на Донеччині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
21 вересня 2022, 11:30

росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту на Донеччині

Джерело: Донецька ОВА

Як повідомляють у Донецькій ОВА, росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту на Донеччині – від межі з Запорізькою областю до межі з Луганщиною.

«У Волноваському районі під обстріли потрапили села Вільне Поле та Бурлацьке у Комарській громаді та Новоукраїнка у Вугледарській громаді. В останньому снаряд влучив на подвір’я одного з будинків – інформацію про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюємо», - повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Додається, що у Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому – влучили у триповерхівку, в будинку зайнялася пожежа. За попередньою інформацією, внаслідок удару поранено 12 людей, у тому числі 2 дитини. Ще 1 людина, ймовірно, перебуває під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію. Також на ранок відбувся обстріл правого берега Курахівського водосховища – інформацію уточняється.

Зазначається, що у Краматорському районі всю ніч тривали обстріли по території Костянтинівської громади – без постраждалих.

У Бахмутському районі Бахмут та Сіверськ зазнали авіаударів. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки удару ще встановлюємо. Крім того, під ранок Торецьк потрапив під артобстріл – пошкоджено адміністративну будівлю. За попередньою інформацією, у районі ніхто з цивільних не постраждав.

Пало Кириленко закликав громадян евакуюватися вчасно.


Ірта-fax
+Поширити: