росія «відзначає» визнання державою-терористом новим ракетним терором. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
23 листопада 2022, 18:00

росія «відзначає» визнання державою-терористом новим ракетним терором

На тлі чергового ракетного терору рф міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав визнати росію державою-терористом в усьому світі і надати Україні якомога швидше всі необхідні системи ППО.

Про це глава української дипломатії заявив у Твіттері.

«росія відзначає своє визнання державою-терористом новим ракетним терором проти столиці України, інших міст. Тим, хто ще сумнівався, має бути зрозуміло: росія має бути визнана державою-терористом в усьому світі, а Україна має якомога швидше отримати всі необхідні системи ППО», – зазначив Кулеба.

Як повідомляли раніше офіційні українські ЗМІ, окупанти вчергове обстріляли територію нашої держави, зокрема у Києві пролунали кілька вибухів.

Нагадаємо також, що у середу, 23 листопада, Європейський парламент більшістю голосів ухвалив резолюцію про визнання російської федерації державою-спонсором тероризму.


Ірта-fax
+Поширити: