Світовий банк схвалив додатковий пакет допомоги Україні на $610 мільйонів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
21 грудня 2022, 09:51

Світовий банк схвалив додатковий пакет допомоги Україні на $610 мільйонів

Світовий банк схвалив додатковий пакет фінансування на загальну суму $610 мільйонів для вирішення термінових потреб у допомозі та відновленні в Україні.

Про це повідомляє агенція Reuters, передає Укрінформ.

"Пакет включає додаткову позику в розмірі $500 мільйонів від Міжнародного банку реконструкції та розвитку Світового банку, яка підтримується гарантією Великої Британії", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, туди включено новий проект з відновлення та поліпшення доступу до медичної допомоги та задоволення потреб у медичних послугах, пов’язаних із війною.

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня Світовий банк оголосив про створення багатостороннього трастового фонду для підтримки уряду України у здійсненні заходів, спрямованих на забезпечення критично важливих потреб держави в нинішніх умовах війни та подальше відновлення країни.


Ірта-fax
+Поширити: