Голови Донеччини і Луганщини обговорили підготовку до деокупації областей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
05 червня 2023, 15:21

Голови Донеччини і Луганщини обговорили підготовку до деокупації областей

Як передає Укрінформ, про це Верещук написала у Телеграмі.

"Сьогодні разом із керівниками Донецької та Луганської областей Павлом Кириленком та Артемом Лисогором попрацювали щодо підготовки до деокупації областей: плани першочергових дій, кадри, матеріально-технічні резерви тощо. Готуємось. Заздалегідь", - зазначила Верещук.

Як повідомляє у Телеграмі Мінреінтеграції, Кириленко й Лисогор прозвітували про стан підготовки дій. Йдеться про утворення координаційних органів та підготовку планів першочергових дій зі стабілізації та реінтеграції деокупованих територій.

Детальні плани розробляються за такими напрямами, як безпека, відновлення роботи органів державної влади, гуманітарне реагування, медичне реагування, відновлення інфраструктури, економіка, соціальний захист тощо.

"Донеччина та Луганщина є регіонами, які найбільше постраждали від російської агресії. Тому одним із ключових завдань буде відновлення критичної інфраструктури. Тут важливою буде підтримка наших міжнародних партнерів", – зазначила віцепремʼєрка.


Ірта-fax
+Поширити: