Окупанти будують нові плани, як подати воду та тепло у Лисичанськ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
26 січня 2023, 14:00

Окупанти будують нові плани, як подати воду та тепло у Лисичанськ

Пробурити 15 свердловин та підключити до мереж блочно-модульні котельні планують окупанти, щоб подати тепло та воду жителям Лисичанська, Гірського та Золотого. Про це пише видання «Сєвєродонецьк онлайн» з посиланням на інформацію від змі окупантів.

Зокрема, повідомляється, що загарбники й досі не вирішили, як подати тепло та воду жителям Лисичанська, Гірського та Золотого, хоча вже кінець зими. Наразі ж вони розробили певний план дій.

Планується встановити та підключити до мереж блочно-модульні котельні. Їхня робота дозволить забезпечити теплом близько 10 тисяч людей.

Також загарбники планують пробурити 15 свердловин.

Свердловини хочуть використовувати для організації водопостачання у Лисичанську. Для цього встановлюватимуть водонапірні башти.

Раніше окупанти повідомляли, що у Лисичанську підключення водоводів ведеться в районі Стекольного.

Як повідомлялось раніше, фахівці з Татарстану на першому етапі «відновлення» Лисичанська планують відновити вісім шкіл, 11 дитсадків, 13 міських лікарень та амбулаторій та низку багатоквартирних будинків.


Ірта-fax
+Поширити: