Окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
26 січня 2023, 15:00

Окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату

Російські загарбники демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату на Луганщині. Про це пише видання «Остров» з посиланням на інформацію з Телеграм каналу «Rubizhne_1896» від 26 січня.

Зазначається, що на Рубіжанський картонно-тарний комбінат (РКТК) окупанти позаганяли велику техніку – автокран, навантажувачі, вантажні фури. Звичайно, для демонтажу та вивезення обладнання, а саме – трьох машин з виробництва паперу: установки БДМ-1, БДМ-2, БДМ-3», – сказано у повідомленні.

Уточнюється, що це досить сучасне, затребуване обладнання, яке не займає великих виробничих площ, процес його встановлення та введення в експлуатацію не потребує енерговитрат та ресурсів.

Наголошується, що установки з РКТК, швидше за все, дістануться російському виробнику картону та пакувальних матеріалів «Пекеджинг Кубань» (м. Тимашевськ, Краснодарський край), тому що його власником є гендиректор РКТК Геннадій Мінін.

«Знову виходить замкнене коло з окупаційної влади, українських олігархів з «російським слідом» та щасливого російського споживача, – сказано у повідомленні. – Тільки України, працівників РКТК та рубіжан у цій схемі немає».

Зазначається також, що РКТК був найпотужнішим підприємством галузі в Україні.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники за день втратили десятки солдат загиблими та пораненими у Кремінній та Рубіжному внаслідок прицільних влучень ЗСУ.


Ірта-fax
+Поширити: