Ганна Маляр: На тимчасово окупованих територіях окупанти продовжують примусову мобілізацію. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
26 січня 2023, 12:06

Ганна Маляр: На тимчасово окупованих територіях окупанти продовжують примусову мобілізацію

На тимчасово окупованих територіях України продовжуються заходи з примусової мобілізації чоловіків до лав збройних сил рф.

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр.

«Командування російських окупаційних військ, як правило, направляє мобілізованих на передові позиції практично без належного забезпечення та підготовки, що призводить до масових втрат серед них. При цьому, зазначена категорія призваних найбільш потерпає від зневажливого ставлення та насильницьких дій з боку військовослужбовців-росіян», — зазначила Ганна Маляр.

За словами заступниці Міністра оборони, характерним явищем у підрозділах російських окупаційних військ є знущання та завдання тілесних ушкоджень мобілізованим, які обліковуються як побутові травми, зокрема й випадки, які призвели до смертей внаслідок нестатутних відносин між військовослужбовцями.

Крім того, за її словами, у зв’язку з активізацією бойових дій відмічається значне збільшення кількості поранених окупантів, більшість з яких помирає через ненадання їм своєчасної первинної медичної допомоги.


Ірта-fax
+Поширити: