У Рубіжному окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з РКТК. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
27 січня 2023, 20:11

У Рубіжному окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з РКТК

Російські окупанти продовжують пограбування захоплених територій. У Луганській області окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату.

Обладнання картонно-тарного комбінату в Рубіжному демонтують та вивозять на Кубань. Про це йдеться у повідомленні Луганської ОДА, повідомляє Час Пік.

Ведеться демонтаж трьох агрегатів з виробництва паперу. Це сучасне обладнання компактне, просте у налаштуванні та використанні. За словами співробітників, обладнання буде відправлено на Кубань, де є аналогічний завод.

"А місцевим далі згодовують мантру про те, що росія все відбудує та відновить. Так, тільки на своїй території. А не на руїнах "нових регіонів", - пише в Telegram користувач під ніком" Rubizhne_1896".

В тому, що російські "визволителі" прийшли руйнувати, а не будувати вже переконалися жителі "ЛНР", які понад 8 років живуть, як у кам'яному віці. Тепер за розграбуванням своїх міст спостерігають жителі Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька. "Відродження та відновлення" йде "повним ходом" лише перед камерами пропагандистів для російських новин.

А ось про те, що Росія "все відбудує та відновить... на своїй території", - можна посперечатися. Варто лише глянути на російську глибинку, де люди десятиліттями виживають у нелюдських умовах. І до планів Кремля не входить турбота "про своїх"...


Час Пік
+Поширити: