На Луганщині HIMARS "побажав одужання" недобитим окупантам. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
28 січня 2023, 20:40

На Луганщині HIMARS "побажав одужання" недобитим окупантам

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат не лише на полі бою, а й глибоко в тилу. Вранці 28 січня до смт Новаайдар "прилетіло" по шпиталю, де лікувалися поранені російські загарбники.

Результативна робота РСЗВ HIMARS доводить, що отримати поранення для російських загарбників зовсім не означає вижити в бою, повідомляє Час Пік.

У смт Новоадар 28 січня близько 7 ранку до будівлі дитячого відділення лікарні прилетіло кілька ракет HIMARS. Окупанти повідомили про приліт 4 ракет.

Сепаратистські ресурси одразу ж затягли "стару пісню про головне", звинувативши "українських карателів" у навмисному вбивстві старих та дітей.

Проте, всі чудово знають, що на окупованих територіях Луганщини не залишилося лікарень, де лікують мирних жителів, під шпиталі забрали навіть пологові будинки.

Усі казки пропагандистів про обстріли українців шкіл, лікарень, мирних жителів, розраховані на російських глядачів. Навіть місцеві "почекуни" у соцмережах підтверджують, що удар було завдано по шпиталю, де лікувалися недобиті росіяни.


Час Пік
+Поширити: