Гайдай не виключає масштабний наступ росіян на Луганщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 січня 2023, 14:00

Гайдай не виключає масштабний наступ росіян на Луганщині

У лютому очікується прибуття на Луганський фронт чергових мобілізованих росіян. Про це пише видання «Остров» з посиланням на інформацію від голови Луганської ОВА Сергій Гайдай з ефіру телемарафону від 29 січня.

«Все, можливо (масштабний наступ на Луганщині, - ред.), тому що це війна з величезним ворогом, все ж таки 140 мільйонів — це потужний запас у резерві. Так, це непрофесійні солдати, але все одно їх дуже багато. На сьогоднішній день величезна проблема полягає в тому, що їх дуже багато. Немає такої яскравої тактики чи стратегії. Вони просто завалюють наші позиції тілами і кількістю так потроху просуваються вперед», — зазначив Гайдай.

Разом з тим, за його словами, ситуація на Луганщині повністю контролюється ЗСУ.

«І якщо з боку Донецької області, у Білогорівці, позиції міцно тримаються нашими захисниками, то на Сватівсько-Кременському напрямку крок за кроком наші сили оборони мають успіхи», — повідомив очільник Луганщини.

Він також розказав, що у лютому очікується прибуття на Луганський фронт чергових свіжомобілізованих росіян.

Як повідомлялося раніше, окупанти доправили близько 300 поранених найманців так званої «ЧВК "Вагнер» до лікарні Ювілейного Луганської області.


Ірта-fax
+Поширити: