Окупанти влаштували терор у школа Луганської області. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
29 січня 2023, 15:00

Окупанти влаштували терор у школа Луганської області

У школах окупованого Старобільського району на Луганщині вчителі-колаборанти періодично перевіряють телефони учнів. Про це повідомляє видання «Флот 2017», посилаючись на інформацію від Луганської ОВА.

«У школах Старобільського району вчителі-колаборанти почали перевіряти гаджети дітей для виявлення проукраїнської позиції. Смартфони оглядають раз на тиждень у всіх класах – від молодшої до старшої ланки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одному із навчальних закладів телефони дітей перевіряє особисто директор. Зрадник переглядає месенджери, соцмережі, історію браузера, YouTube та TikTok.

Нагадаємо, що раніше верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Ґранді заявив, що росія порушує фундаментальні принципи захисту дітей у воєнний час. Зокрема, йдеться про видачу українським дітям російських паспортів та їх усиновлення росіянами. Ґранді сказав, що президент України Володимир Зеленський попросив його агентство «зробити більше», щоб допомогти дітям із тимчасово окупованих регіонів.

Ілюстративне фото


Ірта-fax
+Поширити: