росія, чия армія вбиває та ґвалтує, не має права змагатися на Олімпіаді, навіть під нейтральним прапором — МЗС України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
30 січня 2023, 14:58

росія, чия армія вбиває та ґвалтує, не має права змагатися на Олімпіаді, навіть під нейтральним прапором — МЗС України

росія, у 2022 році на Олімпіаді у Токіо завоювала 71 медаль, з них 45 виграли спортсмени центрального спортивного клубу російської армії.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«російська армія безчинствує, вбиває, ґвалтує, грабує. Ось кого невіглас Міжнародний олімпійський комітет хоче поставити під білим прапором, дозволяючи змагатися», — обурився Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, очільник Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах висловив думку, що росіяни та білоруси могли б виступити під нейтральним прапором на Олімпіаді-2024 у Парижі. На що Президент України Володимир Зеленський висловився, що росія не може бути частиною олімпійського руху, поки не зупинить агресію і терор проти України.


Ірта-fax
+Поширити: