"Повний треш": мешканець Сєвєродонецька показав "ремонт" від окупаційної адміністрації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
01 лютого 2023, 20:44

"Повний треш": мешканець Сєвєродонецька показав "ремонт" від окупаційної адміністрації

Останнім часом жителі Сєвєродонецька Луганської області почали повідомляти про те, що в місті так звана "адміністрація" робить заміну вікон та батарей навіть у квартирах, що вціліли.

У мережі з'явилося відео від місцевого мешканця, на якому показано "ремонт" від окупаційної адміністрації. Точніше, то роботу "російських фахівців" у квартирі, в якій було ціле скло, передає Час Пік.

"Ось так робиться ремонт. Все кидається на місці. Були нормальні вікна, їх поміняли. Те ж саме з батареями. Укоси й все інше - гребіть самі. На вході кинуто досить потужне підвіконня, яке просто, не підйомне. Вся квартира пересипана, таке враження, що сиділи й все ділили - це тобі, це мені. З кімнати зникла вся акустика і техніка. У шафах немає верхнього одягу. Вирвані розетки, розбиті плінтуси й т. д. Хлопці "знають" толк у ремонті! Треш повний. У сусідів та сама ситуація", - розповідає автор відео.

Він додав, що квартири розкриваються без попередження. Змінюють замки, ключі залишаються у майстрів.

"У мене залишається одне питання: "Навіщо було взкривати мою квартиру? Яку "добродій" мені зараз зробили?", - обурюється господар розкритої квартири.

Увага. На відео присутня ненормативна лексика!


Час Пік
+Поширити: