У Новодружеську прилетіло по шахті. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
02 лютого 2023, 12:00

У Новодружеську прилетіло по шахті

Під обстріл потрапила шахта «Новодружеська», що входить до складу холдинга «Лисичанськвугілля». Про це, з посиланням на місцеві чати, повідомляє Попасна.City.

В регіоні Лисичанськ - Рубіжне - Кремінна найгарячіше нині поблизу Кремінної. У населеному пункті почастішали «прильоти». Позиційні бої точаться в навколишніх селах Білогорівка, Діброва, Спірне.

Зазначається, що час від часу вибухи чують у Рубіжному та Лисичанську. Проте, відносне затишшя, яке встановилося тут останніми днями, перервав обстріл шахти «Новодружеська». Про обстріл копальні, що входить до складу ВАТ «Лисичанськвугілля» і розташовано у м. Новодружеськ, повідомляють в місцевих соцмережах.

Дописувач повідомляє, що «сильно обстріляли від шахти «Новодружеська» до «Гірника», хто місцевий той зрозуміє, вулиці вказувати не буду».

Подробиць «прильоту» по шахті, а також інформації про наслідки обстрілу наразі немає.

Додається також, що командир 4-ї роти 128-го батальйону 112-ї бригади ТРО Юрій Федоренко повідомив, що на Луганщині ЗСУ покращили свої позиції та готуються до звільнення Сватового.


Ірта-fax
+Поширити: