Гайдай: окупанти можуть розпочати наступ на Луганщині приблизно за 4 тижні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
02 лютого 2023, 15:00

Гайдай: окупанти можуть розпочати наступ на Луганщині приблизно за 4 тижні

Окупанти можуть розпочати наступ на Луганщині приблизно за 4 тижні, вони збільшили кількість обстрілів та атак на Сватівсько-Кремінському напрямку. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі марафону «Єдині новини» 2 лютого, пише видання «Остров».

«Вони намагаються спробувати знайти якісь слабкі місця в нашій обороні. Збільшилась кількість обстрілів, збільшилась кількість атак, – сказав Гайдай. – Потрібно два-три тижні, щоб вони (свіжомобілізовані росіяни. – "ОстроВ") закінчили навчання, і пару тижнів, щоб їх логістично перекинули на Луганщину» - говорить Гайдай.

Він підкреслив, що російські окупанти вже збільшили кількість обстрілів та атак на Сватівсько-Кремінському напрямку.

При цьому він зазначив, що ситуація залишається контрольованою, вона не переходить в стадію критичної.

Раніше повідомлялось, що на Луганщині окупанти роблять ставку на свіжомобілізованих, які завершують двомісячну підготовку, і ці військові вже не є так званим гарматним м'ясом.


Ірта-fax
+Поширити: