У Нацполіції створили штурмову бригаду «ЛЮТЬ». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
03 лютого 2023, 12:00

У Нацполіції створили штурмову бригаду «ЛЮТЬ»

Постановою Кабінету Міністрів України № 30 від 13.01.2023р. в системі МВС та Нацполіції була створена штурмова бригада «ЛЮТЬ». На даний час планується, що до складу бригади війде близько 4 тис. осіб. Про це під час пресконференції у Дніпрі повідомив начальник ГУНП у Луганській області Олег Григоров.

Зазначається, зокрема, що на даний час в ГУНП у Луганській області так само, як і в інших областях України оголошено набір поліційських комісій на заміщення вакантних посад у новострореній бригаді.

«В цю бригаду увійшли в повному складі батальйон «Луганськ-1» імені Героя України Сергія Губанова». Так само туди увійшли аналогічні підрозділи, структури Нацполу «Сафарі» та «Цунамі»», - зазначив Григоров.

Додається, що штурмова бригада «ЛЮТЬ» буде займатися певними специфічними завданнями, зокрема, приймати участь у стабілізаційних заходах на деокупованих територіях на Луганщині.

«Це і стабілізаційні заходи, заходи після того, як військові будуть робити свою справу (деокупують території (Ред.)). Головна мета отримати якісно нові, чудово оснащені та підготовлені бойові формування», - підкреслив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За словами командира батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1» імені Героя України Сергія Губанова» Олександра Твердохліба, для формування штурмової бригади «ЛЮТЬ» набираються як діючих співробітників, так і особи з числа цивільного населення.

«Основний критерій – це вмотивовані люди, які готові до більш активних дій. Це люди, які спільно з військовими та іншими складовими будуть першими заходити у населені пункти, які будуть їх звільняти, деокуповувати і першими здійсьнувати там стабілізаційні заходи й далі продвигатись за нашими військами аж до повної нашої Перемоги, до виходу на кордон», - повідомив Твердохліб.

Зазначається також, що бригада «ЛЮТЬ» буде займатися стабілізаційними діями на кордоні, а також окремими завіданнями, які будуть визначені керівництвом Національної поліції України.

Фото Луганська ОВА


Ірта-fax
+Поширити: