Центр Кремінної потрапив під обстріли. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
06 лютого 2023, 11:00

Центр Кремінної потрапив під обстріли

5 лютого в окупованій Кремінній знову сталися «прильоти». Місцеві зазначають, що обстріляно центральну частину міста, є постраждалі, пошкоджено будинки. Про це повідомляє видання «Сватове.City».

Зазначається, що російські окупанти заявили про обстріл Кремінної чотирма артилерійськими снарядами. Фейкове представництво т.зв. «лнр» в сцкк повідомило, що обстріл стався 5 лютого. В результаті «прильотів» семеро людей отримали поранення. Начебто, поранення отримала одна дитина. Також повідомляють про пошкодження дев’яти будинків.

Повідомляється також, що в місцевих соцмережах пишуть, що обстріли прийшлися на середмістя. Є серйозні руйнування.

Додається, що цього разу «добряче прилетіло». Користувачі соцмереж виказують свої побажання: «Головне, щоб побільше орків здохло».

Жителі інформують, що серед пошкоджених - місцева тепломережа.

А також, як пише видання ворожі війська активізувалися на напрямку Сватове - Кремінна. Окупанти активно розповсюджують фейки, що захопили Білогорівку. Однак ці заяви не відповідають дійсності.

Ілюстративне фото


Ірта-fax
+Поширити: