У Харківській ОВА розповіли про стан постраждалих після ранкової ракетної атаки. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
10 лютого 2023, 17:24

У Харківській ОВА розповіли про стан постраждалих після ранкової ракетної атаки

Усі восьмеро постраждалих унаслідок ракетної атаки росіян по Харківщині перебувають у медичних закладах, двоє пацієнтів тяжкі.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу пресслужба Харківської ОВА з посиланням на дані обласного департаменту охорони здоров'я.

"Постраждалі - чоловіки віком від 39 до 57 років. Всі поранені госпіталізовані. Двоє у важкому стані, інші - у стані середньої важкості", - розповіли в адміністрації.

Як повідомлялося, по об'єктах інфраструктури Харкова, в тому числі критичної, війська рф 10 лютого завдали ракетних ударів о четвертій і десятій ранку. Постраждали 8 осіб.

У Харкові, станом на ранок, без опалення та гарячої води залишилися біля тисячі будинків. В Індустріальному районі через знеструмлення насосних станції проблеми з водопостачанням. Станом на 12 годину в місті без енергопостачання були 150 тисяч споживачів.


Укрінформ
+Поширити: