"Чекають на "вітання" від ЗСУ?": У Луганську чиновників перевели на "дистанційку" та скасували масові заходи. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
23 лютого 2023, 20:14

"Чекають на "вітання" від ЗСУ?": У Луганську чиновників перевели на "дистанційку" та скасували масові заходи

В окупованому Луганську співробітників ряду "міністерств" переведено на дистанційну роботу через побоювання обстрілів. У місті скасовано масові заходи.

В окупованому Луганську скасували масовий автопробіг та відправили співробітників "міністерств" на "дистанційку". Про це повідомили у Луганській ОВА, передає Час Пік.

Відповідне розпорядження надійшло вдень 22 лютого, вже по обіді співробітників розпустили по будинках "з метою безпеки". Відомо, що деякі відомства не працюватимуть не лише 23-24 лютого, а й із понеділка.

Крім того, запланований на 23 лютого автопробіг, присвячений російському святу "захисника вітчизни" скасували, нібито через погану погоду. При цьому, за прогнозами синоптиків, у Луганську сьогодні опади не очікуються, а мороз вдень буде невеликим - до -4°.

"Тим часом, на захоплених ворогом територіях, як то кажуть: "Оснований для паники нет".

Окупаційні органи влади в Луганську посеред тижня перевели на дистанційний режим роботи.

Також в місті скасували проведення автопробігу, присвяченого якомусь місцевому святу. Причини, за словами колаборантів, серйозні – несприятливі погодні умови.

Вони не пов’язують це із безуспішними наступальними діями військ рф на Куп’янському та Лиманському напрямках минулої доби поблизу Стельмахівки, Кремінної і Білогорівки", - йдеться у повідомленні ЛОВА.


Час Пік
+Поширити: