Місцеві колаборанти "святкують" річницю окупації Старобільська. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
02 березня 2023, 18:02

Місцеві колаборанти "святкують" річницю окупації Старобільська

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області місцеві "почекуни" святкують річницю "звільнення" міста від майбутнього. Рівно рік тому український Старобільськ зайняли російські загарбники.

Про це повідомив Телеграм-канал "Сєвєродонецьк Донбас", передає Час Пік.

"Старобільські колаборанти святкують окупацію нашого міста, називаючи її "звільненням". Звільнили людей від дому, роботи, майбутнього", – написали автори каналу.

2 березня 2022 року старобільчани зустріли загарбників з плакатами "Слава Україні", "Нас не потрібно звільняти". На мирній акції протесту були присутні сотні місцевих жителів різного віку. Хоча очевидно, що протистояти окупантам беззбройному цивільному населенню неможливо.

ТГ-канал Старобільськ life нагадав, що відбувалося в місті рік тому:

Після мітингу таки окупанти зайшли до міста. В перші дні вони поводилися більш менш нормально, але з появою представників так званої "ЛНР" все змінилося. Росіяни зайняли будівлі навчальних закладів та приміщення влади. У місцевих пабліках з'явилася інформація про зникнення людей та численні допити. Такі звичні реалії "руського миру".

За рік окупації місто змінилося - не впізнати, звісно не в кращий бік. На вулицях подекуди зустрічаються люди, проте місто порожнє та похмуре.

Натомість проукраїнські жителі міста налаштовані оптимістично, і з нетерпінням очікують деокупації Старобільська.

"Це Вас, від всього цього скоро звільнять, а ми повернемося", - попередили патріоти зрадників.


Час Пік
+Поширити: