В Луганську готуються до всеросійських виборів у вересні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
06 березня 2023, 19:00

В Луганську готуються до всеросійських виборів у вересні

В окупованому Луганську обрали голову та членів «виборчої комісії», яка проводитиме маріонеткові вибори у так званый «республіці». Очільницею «виборчкому» стала Олена Кравченко — «депутатка лнр», яка організовувала в Луганську так званий «референдум». Про це повідомляють місцеві ЗМІ, пише видання «Реальна газета».

Видання розповідає, що Олена Кравченко була «депутаткою лнр», а в 2018 році очолила «цвк лнр» та відповідала за проведення «референдуму» за анексію окупованої частини Луганської області.

Тепер росія хоче, щоб тепер імітація виборів у Луганську проводилася за російським законодавством. Для цього там створили кишенькову «цвк». В «республіці» навіть можна буде голосувати дистанційно, як це дозволено в рф.

Додається, що наступну імітацію виборів на окупованій території планується провести 10 вересня в єдиний день голосування.

Як повідомлялось раніше, росія хоче якомога швидше провести «вибори» на окупованих територіях України, щоб таким чином «легітимізувати» там свою присутність.


Ірта-fax
+Поширити: