"Простіше перевезти всі установки до себе": нові "господарі" сєвєродонецького "Азоту" не мають наміру відновлювати підприємство. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 березня 2023, 11:07

"Простіше перевезти всі установки до себе": нові "господарі" сєвєродонецького "Азоту" не мають наміру відновлювати підприємство

Завод "Азот", який знаходиться у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області, запускати ніхто не збирається. А ось уціліле обладнання загарбників зацікавило.

Про це повідомляє Telegram-канал "Артюх", передає Час Пік.

"Роботу Сєвєродонецького "Азоту", який віджали башкіри, відновлювати не поспішають. Кажуть, що новим "власникам" підприємства "простіше перевезти всі установки до себе в регіон, ніж запускати на місці", - зазначає Telegram-канал.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на початкові заяви окупантів, "Азот" не може бути відновлений за нинішніх умов у принципі. По-перше, запуск неможливий, оскільки підстанцію "Лисичанська 110 кВ", яка забезпечувала основний потік електроенергії на завод, зруйновано. Крім того, зруйновано газоводи, які забезпечували роботу виробництва аміаку. Та й з логістикою проблема - раніше відвантаження продукції здійснювалося через залізницю. Таким чином, відновлення "Азоту" передбачає складне та довге відновлення загальної інфтаструктури міста.


Час Пік
+Поширити: