Bild назвала перші прізвища російських чемпіонів, які за новими правилами МОК точно не потраплять на Олімпіаду. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
30 березня 2023, 21:51

Bild назвала перші прізвища російських чемпіонів, які за новими правилами МОК точно не потраплять на Олімпіаду

Авторитетна німецька газета Bild опублікувала імена російських спортсменів, які не зможуть найближчим часом брати участь у міжнародних турнірах. Ці атлети підпадають під нову заборону Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

28 березня МОК рекомендував не допускати під нейтральним прапором тих спортсменів із РФ, хто активно підтримував війну в Україні, а також тих, хто пов'язаний із силовими структурами країни-агресора.

  • Пловець Євген Рилов. На провладному мітингу 8 березня 2022 року чемпіон світу з плавання вийшов на сцену із символом Z, за що його усунули від великих змагань на дев'ять місяців.
  • Хокеїст Олександр Овечкін. Зірка НХЛ – давній шанувальник Володимира Путіна. У 2018 році він став довіреною особою Путіна та допоміг йому здобути перемогу на виборах. Також Овечкін відомий як фундатор руху Putin Team.
  • Лижниця Вероніка Степанова. У квітні минулого року спортсменка, виступаючи на офіційному заході в Кремлі, заявила: "Путін правильною дорогою, і ми обов'язково переможемо, як перемогли на Олімпіаді 2014 року в Сочі".
  • Гімнаст Микита Нагорний. У соціальних мережах олімпійський чемпіон підтримав російське вторгнення та запропонував своїм підписникам відправляти посилки російським військовим.
  • Борець Муса Євлоєв. Володар золотої медалі Олімпійських ігор у Токіо, а за сумісництвом – лейтенант російської армії.

OBOZREVATEL
+Поширити: