На Луганщині почастішали випадки дезертирства серед російських військових, - Генштаб. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
31 березня 2023, 22:53

На Луганщині почастішали випадки дезертирства серед російських військових, - Генштаб

Російські військові продовжують тікати з фронту, і така тенденція збільшується. На одній лише Старобільщині шукають 50 дезертирів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні про ситуацію на фронтах станом на вечір 31 березня, передає Час Пік.

"Продовжується тенденція збільшення випадків втечі груп особового складу противника з підрозділів та військових частин. Так, у Старобільському районі тимчасово окупованої території Луганської області, окупанти розшукують 50 військовослужбовців, які дезертирували", - йдеться в повідомленні Генштабу в Facebook.

Як повідомлялося раніше, на Луганщині окупанти проводять чергову хвилю примусової мобілізації. Під приводом "масштабних військових навчань" прызывають все чоловіче населення, що залишилося, з паспортами "ЛНР" або РФ. Навіть тих, хто має бронь. З квітня ситуація може ще більше погіршитися. Хто з чоловіків зміг - вже "залягли на дно".


Час Пік
+Поширити: