Під Старобільськом дезертирувало півсотні окупантів, їх розшукують по всьому району. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
31 березня 2023, 23:00

Під Старобільськом дезертирувало півсотні окупантів, їх розшукують по всьому району

На Луганщині у районі окупованого Старобільська дезертирувала група військовослужбовців російської окупаційної армії. Про це, у п’ятницю 31 березня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, пише видання «Реальна газета».

У командуванні зазначили, що серед окупантів триває тенденція збільшення випадків втечі груп особового складу противника з підрозділів і військових частин.

Повідомляється, що на території окупованого росіянами Старобільського району області втекли 50 російських солдатів.

Командування окупантів направило підрозділи в Старобільський район для пошуку дезертирів.

Нагадаємо, протягом останніх кількох місяців мобілізовані російські військові записали безліч звернень, у яких вони поскаржилися на військове керівництво.

Мобілізованим нібито спочатку кажуть, що вони проходитимуть службу на другій лінії або в тилу. Однак після прибуття на територію України їх передають до розірвання так званих «лнр» або «днр», де їх змушують штурмувати укріплення ЗСУ.

Наприклад, 5 березня в соціальних мережах з’явилося відео, зроблене мобілізованими з Мордовії. Вони заявили, що їх доставили на Луганщину і посилають на штурм українських позицій.

А 3 березня аналогічне звернення записали «мобіки» з Іркутська, які поскаржилися, що їх кидають на штурм укріплень ЗСУ на Донеччині, внаслідок чого їхній підрозділ зазнав втрат.


Ірта-fax
+Поширити: