У Севастополі знищені 10 резервуарів з нафтопродуктами для ворожого флоту – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 квітня 2023, 18:04

У Севастополі знищені 10 резервуарів з нафтопродуктами для ворожого флоту – ГУР

Унаслідок вибуху в тимчасово окупованому Севастополі знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн. Пальне призначалося для ворожого флоту.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

"Вибух на ворожій нафтобазі, який пролунав 29 квітня поблизу Козачої Бухти в окупованому Севастополі, знищив понад 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн", - йдеться у повідомленні.

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що знищені нафтопродукти були призначені для чорноморського флоту держави-агресора.

«"Бавовна" у Севастополі - Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора», - підкреслив Юсов.

Представник воєнної розвідки додав, що Україні відомо про масштаби розкрадання як на ураженій 29 квітня нафтобазі у Севастополі, так і на інших подібних кримських об’єктах. Як пояснив Юсов, ці факти, безумовно, розширюють можливості Сил безпеки та оборони України.

Раніше повідомлялося, сьогодні вночі на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі сталася пожежа через імовірне влучання безпілотника.

Фото з соцмереж


Укрінформ
+Поширити: