"Багато крадуть": Москва розпочала перевірку витрат коштів, спрямованих на "відновлення" Донбасу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 квітня 2023, 18:29

"Багато крадуть": Москва розпочала перевірку витрат коштів, спрямованих на "відновлення" Донбасу

Москва розпочала перевірку витрат коштів, спрямованих на відновлення "звільнених" Донецької та Луганської областей. Окупанти вважають, що гроші розкрадають місцеві колаборанти.

У Кремлі вважають, що на окупованій частині Донецької та Луганської областей розкрадаються гроші, які РФ надсилає для "відновлення". Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Час Пік.

Саме тому у Москві ухвалено рішення перевірити витрати коштів.

"До регіону прибули російські слідчі, які почали перевірку документації підрядників. Це може свідчити про невдоволення силовиками зростаючого впливу чеченського бойовика рамзана Кадирова в регіоні.

По факту перевірка має на меті змінити грошові потоки й слугує попередженням для колаборантів перед місцевими виборами, які ворог планує провести у вересні", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС нагадали, що раніше окупанти змінили "главу уряду" т.зв. "ДНР". Замість Віталія Хоценка, якого відправили в Омськ, "головою уряду" призначено чергового гастролера Євгена Солнцева.

"Завдання Солнцева є позбавити Кадирова впливу, та перехопити ініціативу у роботі з підрядниками, адже наразі московські еліти змагаються за право якнайшвидше освоїти кошти на "відновлення" територій", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначили, що в рамках програми "соціально-економічного розвитку ТОТ до 2025 року" Москва обіцяє вкласти мільярди рублів в інфраструктуру.

"Проте варто зауважити, що навіть наявність програми не означає обов’язкове фінансування. По факту це лише плани, реалізація яких може фінансуватись або ні.

Не секрет, що вже зараз багато хто з верхівки кремля має свої плани на те щоб освоїти гроші на будівництві бутафорної інфраструктури. Чому бутафорної? Бо плани передбачають будувати об’єкти не через окупність чи потребу, а просто для імітації відновлення...

Маємо типову пропагандистську історію на якій планують наваритись окупанти. Годуючи своє населення розмовами про майбутні плани й “народні будівництва”, по факту росіяни намагаються освоїти кошти поки що в контрольованому регіоні, де після деокупації всі кінці будуть спущені у воду.

Росія несе лише руїни, смерть й імітацію відродження, адже завдання імперії грабувати й задовольняти потреби імператора і його оточення, а не благоустрій захоплених земель", - йдеться в повідомленні ЦНС.


Час Пік
+Поширити: